Valikko

#reiluherkkuhetki-valokuvakilpailu on ohi ja voittajat on valittu

17.05.2017

Sadat suomalaiset osallistuivat viime viikolla #reiluherkkuhetki-valokuvakilpailuun eli järjestivät Reilun herkkuhetken, ottivat siitä kuvan ja postasivat someen merkinnällä #reiluherkkuhetki.
 
Reilujen herkkuhetkien eteen oli nähty vaivaa ja tilanteista oli otettu todella monenlaisia kuvia. Osa oli juonut Reilun kaupan kahvia kahvilassa, osa työpaikalla, kotona tai luonnon helmassa. Osa oli valmistanut Reilun kaupan raaka-aineista herkkuja tai käynyt ostamassa lähikaupasta ison valikoiman reiluja herkkuja. Joukossa oli hauskoja, lämminhenkisiä ja herttaisia kuvia.

Kaikille Reiluja herkkuhetkiä järjestäneille ja kuvia postanneille lämmin kiitos!

 
Valitsimme kolme voittajaa, joille lähtee mahtava kuorma Reilun kaupan herkkuja eli kahvia, teetä, suklaata, keksejä, hunajaa ja sokeria.

  • Markus Sirkka vietti Reilun herkkuhetken samalla, kun odotti karhua kameran linssin ulottuville.
  • Natalia Hotanen valmisti upean äitienpäiväaamiaisen Reilun kaupan herkuin.
  • Anna Sjövall vei äitienpäiväkahvit ja suklaat ulos aurinkoon.

 
Lisäksi palkitsemme kiertotalouden teknologiayritys Europressin henkilökunnan järjestämän Reilun herkkuhetken kuudellatoista paketillisella Ben & Jerry´s jäätelöä.

Kiitos kaikille osallistuneille ja lämpimät onnittelut voittajille, jotka saavat pian todella runsaat ja Reilut herkkupalkintonsa!
 
***
 
Suomessa järjestetyt Reilut herkkuhetket olivat osa kansainvälistä World Fairtrade Challengea, johon osallistui yli 2 miljoonaa ihmistä viime viikon aikana eri puolilla maailmaa.
 Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications