Valikko

#reiluakahviakiitos

#reiluakahviakiitos"-kampanjalla pyydetään yhdessä kahviloihin Reilun kaupan kahvia!

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja parantaa maailmaa kahvitauolla vaikka ystävien seurassa kahvilassa tai lounaalla työpaikan ravintolassa.

Osallistu sinäkin #reiluakahviakiitos-kampanjaan, jonka tavoitteena on aktiivisen asiakaspalautteen avulla lisätä Reilun kaupan kahvin tarjontaa kahviloissa ja ravintoloissa.

Näin osallistut:

Tarjoamme käyttöösi materiaalia, jonka avulla voit toivoa kahviloiden kuppeihin Reilun kaupan kahvia tai antaa kiittävää palautetta, jos kahvilasta saa jo reilua kahvia.

1) Anna asiakkaan äänesi kuulua kahvilassa

Tilaa veloituksetta käyntikortin kokoisia kortteja, joita on saatavilla kahta erilaista. Toisessa kiitetään siitä, että kahvilan kahvi on reilua ja toisessa toivotaan, että se olisi ensi kerralla reilua. Jätä kahvilassa tai ravintolassa käydessäsi pöydälle kortti, jolla osoitat toiveesi, että myynnissä oleva kahvi olisi valittu eettisin perustein.

Positiivisen palautteen avulla välitämme kahviloihin viestiä hyvästä valinnasta ja myötävaikutamme siihen, että reilu kahvi pysyy kahvilan valikoimassa myös jatkossa.

Kortteja voi tilata veloituksetta Reilu kauppa ry:ltä reilukauppareilukauppafi. Kerro, mitä kortteja haluat ja kuinka monta.

2) Osoita mieltä reilun kahvin puolesta omissa some-kanavissasi!

Sosiaalisessa mediassa levitettävää Reilun kaupan kahvin puolesta puhuvaa sähköistä materiaalia on tarjolla runsaasti.

Voit postata omalle seinällesi tai suosikkikahvilasi sivulle toiveen, että kahvilasta saisi Reilun kaupan kahvia tai kiittää kahvilaa siitä, että siellä tarjottava kahvi on reilua. Muista lisätä postaukseen #reiluakahviakiitos. Voit tallentaa kuvia omalle koneellesi hiiren oikeaa painiketta käyttäen ("Tallenna kuva nimellä...").

Lisäksi tarjoamme käyttöösi runsaasti infografiikkaa, jossa kerrotaan syitä Reilun kaupan kahvin valinnan merkityksestä. Myös nämä ovat sinun ja kaikkien muiden some-aktiivien käytettävissä. Muista jakaa kuvat käyttämällä #reiluakahviakiitos ?UR"merkintää.

Kiitos, kun olet mukana kampanjoimassa reilusti viljellyn kahvin puolesta!

Tämä verkkosivu on tuotettu osittain Euroopan unionin tuella. Sivun sisällöstä vastaa yksin Reilu kauppa ry.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications