Valikko

#reiluherkkuhetki

Reilu herkkuhetki kutsuu herkuttelemaan

Toukokuun toisella viikolla (8.-14.5.) vietetään Reiluja herkkuhetkiä. Kampanjassa on mukana hotelli- ravintola- ja kahvilaketjuja. Lisäksi kuka tahansa reilu herkuttelija voi osallistua sosiaalisessa mediassa toteutettavaan kuvakilpailuun ja voittaa mahtavan kuorman Reilun kaupan herkkuja.

Monet kahvilat, ravintolat ja hotellit laittavat kampanjaviikolla tarjoukseen kupillisen Reilun kaupan kahvia ja jonkun ihanan leivonnaisen.

Osallistu #reiluherkkuhetki -kuvakilpailuun!

1)      Vietä Reilu herkkuhetki kahvilassa, työpaikalla, puistopiknikkinä tai kotona. Porukalla, kaksin tai yksin. Reilun kaupan kahvin lisäksi tarjolla voi olla vaikka Reilun kaupan raaka-aineista valmistettua jäätelöä, kakkua, keksejä tai suklaata. Herkkuhetki saa toki olla myös umpiterveellinen ja tarjolla voi olla Reilun kaupan hedelmiä ja mehua.

2)      Ota kuva. Siinä voi näkyä joukko iloisia herkuttelijoita ja/tai ihanaa tarjoilua.

3)      Jaa kuva Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä. Käytä tunnusta #reiluherkkuhetki. Muista, että kilpailuun osallistuminen edellyttää, että kuvapäivitys on julkinen.

Kilpailu on käynnissä 8.-14. toukokuuta. Reilu kauppa ry:n kampanjaraati käy kuvat läpi heti kampanjaviikon jälkeen ja valitsee neljä suosikkikuvaansa. Arvostamme erityisesti kuvasta välittyvää iloista ja lämmintä tunnelmaa. Keskiviikkona 17.5. julkistamme voittajakuvat ja lähetämme voittajille muhkeat herkkupalkinnot.

Huom! Palkinnot ovat niin kookkaita, että kisaan kannattaa osallistua esim. työpaikan kahviporukan kesken. Palkinnosta kyllä riittää herkkuja isommallekin joukolle.

Taustalla kansainvälinen teemaviikko

Suomessa järjestettävät Reilut herkkuhetket ovat osa kansainvälistä World Fairtrade Challengea. 13. toukokuuta on kansainvälinen reilun kaupan päivä ja sen kunniaksi ympäri maailmaa järjestetään erilaisia Reilua kauppaa esille nostavia tapahtumia.

Ilmoita oma herkkuhetkesi ja tilaa materiaalia!

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications