Valikko

Kampanjassa mukana

Eettisen kaupan puolesta Eetti ry

Eettisen kaupan puolesta Eetti ry on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää reilua ja ekologisesti kestävää maailmankauppaa.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund

Finlands Svenska Skolungdomsförbund on ruotsinkielisten opiskelijoiden opiskelijajärjestö, joka valvoo opiskelijoiden etuja ja tarjoaa jäsenilleen erilaisia tapoja osallistua ja vaikuttaa heille tärkeisiin asioihin.

Sakki ry

Sakki ry on ammattiin opiskelevien oma etujärjestö.

SAMOK ry

SAMOK ry on ammattikorkeakouluopiskelijoiden itsenäisesti hallitsema valtakunnallinen, sitoutumaton ja riippumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Suomen Lukiolaisten Liitto ry

Suomen Lukiolaisten Liitto ry on lukiolaisten valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry on opiskelijajärjestö, joka edustaa noin 140 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa.

Taksvärkki ry

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, jonka edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa suomalaista nuorisoa maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications