Valikko

Automaatit

Välitä ja vaikuta kahvitauolla

Suomalaisilla työpaikoilla juodaan miljoonia kupillisia kahvia joka päivä. Jokaisella kahvikupillisella olisi mahdollisuus vaikuttaa paremman maailman puolesta.

Työpaikka, jossa nautitaan Reilun kaupan kahvia, viestii positiivisia arvoja ja asioita omille työntekijöilleen ja asiakkailleen. Reilun kaupan kahvia saa myös seuraavilta kahvilaiteyrityksiltä.

Voit etsiä automaatteihin saatavilla olevia tuotteita tuotehaulla valitsemalla kohdan "automaatti". Hakukoneen löydät esimerkiksi kahvi-sivulta.

Kahviautomaatitoimijat:

Cafetoria roastery Oy

Cafetoria roastery tarjoaa laadukkaita automaattiespressokoneita työpaikalle. Koneissa käytetään tuoretta maitoa ja automaatit ovat energiaa säästäviä.

Cafetoria roastery, kohta 10 vuotta laadukkaan ja tuoreen kahvin ystäviä hemmotellut erikoiskahvipaahtimo tarjoaa yrityksille My Sweet Office linjastoa joka tarjoaa yrityksellesi vain tuoreita ja laadukkaita kahvipalveluja. Valikoimissa ovat myös Reilu kauppa sokerit, kaakao ja teet.

Lisätiedot: puh: 010 423 5570

Cafetoria roastery Oy

Johan & Nyström

Johan & Nyström perustettiin vuonna 2004 ja alusta asti liiketoimintamme keskipisteessä on ollut halu paahtaa laadukasta ja mahdollisimman tuoretta kahvia, joka on samalla myös oikeudenmukaista ja ekologista. Meitä kiinnostaa tuote, ja ihmiset sen takana. Olemmekin aktiivisesti yhteydessä kahvintuottajiimme ja vierailemme usein viljelmillä. Näin varmistamme, että saamme parasta mahdollista kahvia viljelijöiltä, jotka voivat hyvin.
Meidän valikoimistamme löytyy erilaiset kahvilaiteratkaisut kaiken kokoisille työpaikoille sekä useita Reilun kaupan luomukahveja ja kattava valikoima reilun kaupan luomuteetä. 

Lisätietoja:

Puh: 020 7416 670
info@johanochnystrom.fi

Johan & Nyström

Nestlé Professional

Nestlé Professional on Nestlén uusi, kansainvälinen konsepti, jonka tehtävänä on palvella ruokabisneksen ammattilaisia. Se on iso panostus maailman suurimman elintarvikeyrityksen out-of-home-osaamiseen.

Suomessa Nestlé Professionalin tarjonnan kärkenä on kahvituotteet. Valikoimista löytyvät myös laitteet ja niihin raaka-aineet. Valikoimassa Reilun kaupan pikakahvi Partners' Blend 500 g pakkauksessa.

Lisätiedot puh. 010 3951 696 
Suomen Nestlé Oy

Oy Selecta Ab

Selectan automaattivalikoimasta löydät erilaisiin tarpeisiin sopivat kahvi-, kylmäjuoma-, kioski- sekä välipala-automaatit. Selectan tuotteilla tarjoat reilun kahvitauon Reilun kaupan sertifioiduilla tuotteilla olipa valintasi sitten suodatin- tai papukahvi. Valikoimasta löytyy myös Reilun kaupan sertifioitu espressopapu ja muita kahvituksen oheistuotteita.

 Selecta on sitoutunut noudattamaan tehokkaita tuotantoprosesseja, kestävien materiaalien käyttöä sekä suosimaan energiaa säästäviä tuoteratkaisuja.  Automaateissamme yhdistyvät ylellisyys, laadukkuus ja energiaystävällisyys. Automaattimme ovat palkitu A+ luokituksella ja tukevat näin maailmanlaajuisia kestävän kehityksen tavoitteita.

Lisätiedot:  020 721 0300 /  Selecta Oy

Valikoima vähittäiskaupoissa

Vähittäiskaupoista löytyy runsas valikoima kahveja, keksejä, hedelmiä yms. kokoustarjoiluihin ja toimistokäyttöön sopivia tuotteita.

Välipala-automaatit

Haluaisitteko työpaikallenne tai asiakkaitanne varten välipala-automaatin, joka on täytetty Reilun kaupan tuotteilla? Nyt se on mahdollista! Suomen ensimmäinen Reilumaatti tuli käyttöön heinäkuun puolivälissä Korkeasaaressa. Vihreän Agentin maahantuomat automaatit sisältävät muun muassa kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, tummaa suklaata, täystuoremehuja, karkkipusseja, energiapatukoita ja kylmiä kahvijuomia ?UR" kaikki Reiluina vaihtoehtoina. 

Lisätietoa Reilumaatista

Vihreä agentti Oy

Vihreä Agentti Oy
Pakkaskuja 3 
01390 Vantaa
09 8250 013 

email.: info(at)vihreaagentti.fi
Verkkosivut

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications