Valikko

Kahvilaitetoimijat

Välitä ja vaikuta kahvitauolla

Suomalaisilla työpaikoilla juodaan miljoonia kupillisia kahvia joka päivä. Jokaisella kahvikupillisella olisi mahdollisuus vaikuttaa paremman maailman puolesta.

Työpaikka, jossa nautitaan Reilun kaupan kahvia, viestii positiivisia arvoja ja asioita omille työntekijöilleen ja asiakkailleen. Reilun kaupan kahvia saa myös seuraavilta kahvilaiteyrityksiltä.

Voit etsiä automaatteihin saatavilla olevia tuotteita tuotehaulla valitsemalla kohdan "automaatti". Hakukoneen löydät esimerkiksi kahvi-sivulta.

Kahvilaitetoimittajia, joilta löydät Reilun kaupan kahvia:

Cafetoria roastery Oy

Cafetoria roastery tarjoaa laadukkaita automaattiespressokoneita työpaikalle. Koneissa käytetään tuoretta maitoa ja automaatit ovat energiaa säästäviä.

Cafetoria roastery, kohta 10 vuotta laadukkaan ja tuoreen kahvin ystäviä hemmotellut erikoiskahvipaahtimo tarjoaa yrityksille My Sweet Office linjastoa joka tarjoaa yrityksellesi vain tuoreita ja laadukkaita kahvipalveluja. Valikoimissa ovat myös Reilu kauppa sokerit, kaakao ja teet.

Lisätiedot: puh: 010 423 5570

Cafetoria roastery Oy

Crema

Crema on monipuolinen, suomalainen, kahviin erikoistunut yritys, jolta saat maan laajimman valikoiman kahveja italialaisista espressokahveista omiin vastapaahdettuihin kahveihin. Ei yhteen kahviin sitoutumista, eikä minimitilausmääriä. Myös jälleenmyyntiin. Laitteita löytyy kaiken kokoisiin toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja muuhun ammattikäyttöön - täysautomaateista kahvikoneisiin.

Verkkokaupasta löydät Reilun kaupan kahvit helposti hakukriteerin avulla. Puhelin: 010 322 4488. Sähköposti yritysmyynti@crema.fi

Johan & Nyström

Johan & Nyströmin liiketoiminnan keskipisteessä on halu paahtaa laadukasta ja mahdollisimman tuoretta kahvia, joka on samalla myös oikeudenmukaista ja ekologista. 

Valikoimasta löytyy erilaisia kahvilaiteratkaisuja kaiken kokoisille työpaikoille sekä useita Reilun kaupan luomukahveja ja kattava valikoima Reilun kaupan luomuteetä. 

Lisätietoja: Puh: 020 7416 670 info@johanochnystrom.fi

Johan & Nyström

Nestlé Professional

Nestlé Professional on Nestlén uusi, kansainvälinen konsepti, jonka tehtävänä on palvella ruokabisneksen ammattilaisia. Se on iso panostus maailman suurimman elintarvikeyrityksen out-of-home-osaamiseen.

Suomessa Nestlé Professionalin tarjonnan kärkenä on kahvituotteet. Valikoimista löytyvät myös laitteet ja niihin raaka-aineet. Valikoimassa Reilun kaupan pikakahvi Partners' Blend 500 g pakkauksessa.

Lisätiedot puh. 010 3951 696 
Suomen Nestlé Oy

Paulig Professional

Paulig Professionalin kattavasta valikoimasta löytyy sopivat laitteet niin toimistoon ja työpaikalle, kuin kahvilaan, ravintolaan ja myymäläänkin. Etsit sitten tehokasta kahvinkeitintä tai ammattimaista espressokonetta, valikoimasta löydät kaiken tarvittavan onnistuneen kahvielämyksen tarjoamiseksi. Kysy tarjousta Reilun kaupan kahveilla!

Asiakaspalvelu, Puh. 020 737 0000 professional.fi@paulig.com

Pelican Rouge Coffee Solutions

Pelican Rouge on kokonaisvaltaisesti palveleva itsepalveluautomaattien toimittaja. Laajasta valikoimasta löydät sopivan kahviratkaisun laitteineen ja maistuvine kahveineen sekä oheistuotteineen. Tarjolla on myös aromikkaita Reilun kaupan kahveja. Palvelu on saatavilla sekä yksilöllisesti räätälöitynä että valmiina palvelupakettina.

Yhteydenotot: Asiakaspalvelu p. 020 1711 400 | asiakaspalvelupelicanrougecom

Oy Selecta Ab

Selectan automaattivalikoimasta löydät erilaisiin tarpeisiin sopivat kahvi-, kylmäjuoma-, kioski- sekä välipala-automaatit. Selectan tuotteilla tarjoat reilun kahvitauon Reilun kaupan sertifioiduilla tuotteilla olipa valintasi sitten suodatin- tai papukahvi. Valikoimasta löytyy myös Reilun kaupan sertifioitu espressopapu ja muita kahvituksen oheistuotteita.

Selecta on sitoutunut noudattamaan tehokkaita tuotantoprosesseja, kestävien materiaalien käyttöä sekä suosimaan energiaa säästäviä tuoteratkaisuja.  Automaateissa yhdistyvät ylellisyys, laadukkuus ja energiaystävällisyys. Automaatit ovat palkittu A+ luokituksella ja tukevat näin maailmanlaajuisia kestävän kehityksen tavoitteita.

Lisätiedot:  020 721 0300 /  Selecta Oy

Valikoima vähittäiskaupoissa

Vähittäiskaupoista löytyy runsas valikoima kahveja, keksejä, hedelmiä yms. kokoustarjoiluihin ja toimistokäyttöön sopivia tuotteita.

Välipala-automaatit

Haluaisitteko työpaikallenne tai asiakkaitanne varten välipala-automaatin, joka on täytetty Reilun kaupan tuotteilla? Nyt se on mahdollista! Suomen ensimmäinen Reilumaatti tuli käyttöön heinäkuun puolivälissä Korkeasaaressa. Vihreän Agentin maahantuomat automaatit sisältävät muun muassa kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, tummaa suklaata, täystuoremehuja, karkkipusseja, energiapatukoita ja kylmiä kahvijuomia ?UR" kaikki Reiluina vaihtoehtoina. 

Lisätietoa Reilumaatista

Vihreä agentti Oy

Vihreä Agentti Oy
Pakkaskuja 3 
01390 Vantaa
09 8250 013 

email.: info(at)vihreaagentti.fi
Verkkosivut

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications