Valikko

Liikelahjat

Muista yhteistyökumppaniasi reilulla liikelahjalla

Reilun kaupan tuotteita valitsemalla voimme vaikuttaa positiivisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään. Antamalla reilun liikelahjan, ilahdutat sekä lahjan saajaa että kehitysmaiden viljelijöitä. Reilun kaupan liikelahjalla viestit myös yhteistyökumppaneillesi positiivisista ja vastuullisista arvoista.

Reilu kauppa on luotu parantamaan kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden työ- ja elinoloja. Reilun kaupan tuotteet viljellään noudattaen tiukkoja ympäristövaatimuksia, jotka on luotu sekä ihmisten että ympäristön hyvinvoinnin turvaamiseksi. Reilu kauppa -sertifioitujen tuotteiden viljelyssä lapsityövoiman hyväksikäyttö on kielletty.

Reilun kaupan tuote sopii liikelahjaksi hyvin myös siksi, että Reilun kaupan tavoite on auttaa myös kehitysmaiden viljelijöitä tulemaan toimeen tekemällään työllä. Liikelahja on yksi suomalaisen työelämän luontevista tavoista olla mukana toteuttamassa tätä tavoitetta.

Vinkkejä liikelahjoja varten:

Kahvit ja teet

Kahvia ja teetä käytetään päivittäin, ja ne ovat mainio idea liikelahjaksi. Kahvia ja teetä voi tilata usealta eri maahantuojalta tai valmistajalta erikokoisissa pakkauksissa, jotka on personoitu yrityksen logolla. Kahvia voit tilata liikelahjaksi mm. Mokkamestareilta. Teetä myyvät Aaro Forsman ja Louis. Pukka ja Clipper-teessä on kauniita pakkauksia ja niistä laajoja valikoimia löydät mm. Ruohonjuuri sekä Punniste ja säästä - liikkeistä.

Kukat

Työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita voi ilahduttaa Reilun kaupan kukilla: ruusu-, neilikka- tai sekakimpuilla. Kukkia on saatavilla tavallisista ruokakaupoista.

Lahjakorit 

Reilun kaupan tuotteiden monipuolisesta valikoimasta koottuja lahjakoreja voi tilata valmiina. FairMaryn tuotteita sisältäviä lahjakoreja myy Vihreä Agentti. Muun muassa Heinon tukusta voi kysyä lahjapakkauksia Reilun kaupan tuotteista koottuna.

Liikelahjaksi voit tietenkin myös itse koota haluamasi valikoiman tai tuotekorin. Reilun kaupan tuotteita on saatavilla niin päivittäistavarakaupoista, tukuista kuin verkkokaupoistakin. Anna luovuutesi kukoistaa ja kokoa omannäköisesi lahja!

Viinit

Alkoista löytyy laaja valikoima Reilun kaupan viinejä. Myös tilausvalikoimasta löydät vaihtoehtoja.

Kasseja, paitoja ja huppareita Reilun kaupan puuvillasta

Innoflame, valikoimasta löytyy t-paitoja, huppareita ja kasseja. Pyydä erillinen tarjous.

Kaiku Ethical, kaikki tuotteet on valmistettu Reilun kaupan puuvillasta. Saatavana laaja valikoima erilaisia tuotteita, mm. laukkuja, puuvillakasseja, huppareita ja t-paitoja niin valmiina tuotteina kuin omalla painatuksella. Lisäksi kaikkia tuotteita saa omalla brändillä ja kuosipainatuksella koko tuotteen pinnalle. 

Kuusnelonen, myynnissä edullisia ja laadukkaita Fair Trade –sertifioituja ekokasseja. Mahdollisuus myös muhin tekstiileihin.

Painokoplan valikoimasta löytyy Reilun kaupan tuotteita seuraavilta tuottajilta: B&C (Biosfair-mallisto), Sol's (Bi-Ethic -mallisto) ja Switcher (koko tuotevalikoima). Kaikki tuotteet painetaan luonnonmukaisilla tekstiilipainoväreillä. 

Mediawear Custom Apparel, ekologisia vaatteita asiakkaan omalla painatuksella. Laajassa Reilun kaupan valikoimassa mm. t-paidat, pikeepaidat, hupparit, kassit, esiliinat ja kylpypyyhkeet.

Mercatus, vauvan body ja BI-Ethic paita naisille ja miehille. 

Liikelahjatoimittajilta voi myös kysellä mm. B&C:n Biosfair-malliston pikee- ja t-paitoja painatuksilla. Kaikki Reilun kaupan tuotteet eivät välttämättä näy suoraan verkkosivujen valikoimassa. Pyydä tällöin erillinen tarjouspyyntö.

Sokerit ja mausteet

Erikoissokerit ja mausteet ovat persoonallinen ja tyylikäs idea liikelahjaksi. Tuotteita on saatavana valmiissa lahjapakkauksissa ja -laatikoissa, joihin voi painattaa persoonallisen tervehdystekstin. Tuotteita saa myös oman yrityksen logolla varustettuna. Lahjapakkaukseen on mahdollista saada sokerien ja mausteiden oheen myös teetä. Lahjapakkauksia myy LouisInnoflamelta löytyy valmiissa lahjapakkauksissa mm. maustesetti, tee&sokeri setti ja suklaarasioita. 

Suklaat

Suklaa sopii myös mainiosti liikelahjaksi ja makuvaihtoehdoissakin riittää valinnanvaraa. Näitä herkullisia suklaalahjoja valmistavat Suklaatehdas Dammenberg ja Louis

Viinit

Viini on aina tyylikäs tapa muistaa yhteistyökumppania. Reilun kaupan viineistä löytyy hyvä valikoima puna-, valko- ja kuohuviinejä, jotka ovat peräisin Argentiinasta, Chilestä ja Etelä-Afrikasta. Viinejä on saatavilla Alkon vakio- ja tilausvalikoimassa.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications