Valikko

Työpaikoille

Miksi reiluus työpaikalla on tärkeää?

Suomalaisilla työpaikoilla juodaan päivittäin pannukaupalla kahvia. Sitä nautiskellaan kahvihuoneissa, kokouksissa ja työpisteillä ?UR" yhteenlaskettuna miljoonia kupillisia päivässä. Ei siis ole samantekevää, missä ja miten kahvipavut on viljelty.

Kaikilla ihmisillä, myös kehitysmaissa, pitäisi olla oikeus tulla toimeen omalla työllään ja päättää itse omasta tulevaisuudestaan.

Vaikuta siis oman työpaikkasi kahvipannun sisältöön ja tuo reiluus omalle työpaikallesi! Kahvin lisäksi työpaikoilla kulutetaan paljon teetä, sokeria ja keksejä. Myös näitä löytyy Reilun kaupan merkillä varustettuna. Kuten kokoustarjoiluun mehuja, hedelmiä ja somisteeksi ruusuja.  

Jos reiluus vasta kolkuttelee työpaikkasi ovea, niin seuraavilla ohjeilla voit houkutella sen peremmälle.

Toimi näin:

  1. Tilaa Reilu kauppa -aiheista esillepanomateriaalia ja tarroja työpaikallesi täältä. Saat samalla kangaskassin, jossa esimerkiksi kahvihuoneen ostokset kulkevat näppärästi!
  2. Tilatessasi esitemateriaalia työpaikallesi, tilaa sähköpostiisi myös työpaikkojen sähköinen uutiskirje. Siinä kerrotaan ajankohtaisista kampanjoista ja annetaan vinkkejä osallistumistavoista. Lue kirjeestä myös, mitä muilla työpaikoilla tapahtuu!
  3. Laita esitteet, pöytäständit ja termoskannuihin tarkoitetut tarrat esille kahvihuoneeseen. Saat myös käyttöösi kampanjalogon, jota voit käyttää työpaikkasi viestinnässä.
  4. Esittele kampanjamateriaalia työpaikallasi sille henkilölle, joka teillä kahvihuoneen ostoksista on vastuussa. Täältä löytyy tietoa siitä, mistä Reilun kaupan tuotteita löytyy.
  5. Kerro muillekin, että viet reiluutta työpaikallesi ja haasta muut työpaikat mukaan!

Kampanjamateriaalin avulla reiluuden herättely on helppoa ?UR" tule mukaan, niin tehdään yhdessä reiluudesta totta!

Jos työpaikallasi käytetään jo Reilun kaupan tuotteita, kerro se meille lähettämällä viesti osoitteeseen reilukauppa[at]reilukauppa.fi, niin lisäämme työpaikkasi nimen mukana olevien työpaikkojen listaan nettisivullemme.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications