Valikko

Ota osaa kampanjoihimme

Fairtrade Challenge 

Toukokuussa olemme mukana Reilun kaupan kansainvälisessä kampanjassa Fairtrade Challenge. Kampanja on maailmanlaajuinen ja siinä on mukana yli 20 maata.

Yhteisellä kampanjalla on vaikutusta. Nostamme vuosittain eri teemoja kampanjaviestintään ja kannustamme eri tahoja kokoontumaan yhteen ja järjestämään omia tempauksia. 

Osana kampanjaa tarjoamme valmiita materiaaleja, tapahtumayhteistyötä ja osallistumisvinkkejä kaikille sidosryhmillemme. Kahvilassa, ravintolassa ja catering paikoissa kampanja voi näkyä somistusmateriaalein, tuotetarjouksin ja verkkoviestinnässä. Kerro asiakkaille, että olette mukana!

2017 kampanjan teemana on Reilu herkkuhetki ja sitä vietetään viikolla 19. Tarjoa asiakkaillesi esimerkiksi kahvi & kakku - herkutteluhetki. Ilmoita kampanjasta meille ja autamme teitä lisäämään kansainväliselle kampanjasivulle tiedot, että olette mukana.

Kampanjasivut aukeavat huhtikuussa. Materiaalit valmistuvat maaliskuun aikana. Tervetuloa kampanjoimaan kanssamme!

Tervetuloa viettämään Reilun kaupan viikkoa

Vuosittain suurin kampanjaviikkomme on Reilun kaupan viikko, jota vietetään lokakuussa aina viikolla 43. Reilun kaupan viikkoa toteutamme yhdessä Reilun kaupan laajan sidosryhmäkentän kanssa.

Reilun kaupan viikolla teemme aktiivista viestintää mediaan, järjestämme tapahtumia sekä aktivoimme myös kansalaisia ja muita järjestöjä järjestämään tapahtumia ja edistämään reiluutta omassa toiminnassaan.

Kampanjasivut aukeavat elokuussa. Sivuilta voi tilata ilmaista materiaalia ja tutustua osallistumisvinkkeihin.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications