Valikko

Merkki käyttöönne

Tunnettu merkki

Reilu kauppa on kriteereiltään kattavin, kehitysmaissa vaikuttavin, luotetuin ja suosituin eettisen sertifioinnin järjestelmä maailmassa. Reilu kauppa on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka tähtää köyhyyden vähentämiseen. 

Reilun kaupan sertifiointimerkki

Reilun kaupan sertifiointimerkki on Fairtrade International -järjestön omaisuutta. Merkki on kansainvälisesti rekisteröity tuotemerkiksi (EU no. 0026 06 994). Merkkiä ei saa muuttaa, kopioida, jäljitellä tai muulla tavoin käyttää ilman etukäteen hankittua, kirjallista lupaa Fairtrade Internationalilta tai sen lisensointia tekeviltä alayhdistyksiltä, kansallisilta merkkijärjestöiltä (Suomessa Reilun kauppa ry).

Reilun kaupan sertifiointimerkkiä voi käyttää ainoastaan Reilu kauppa -sertifioidun tuotteen pakkauksessa tai markkinointimateriaaleissa mainostamassa Reilu kauppa -sertifioitua tuotetta. 

Kaikki materiaali, jossa Reilun kaupan sertifiointimerkkiä on käytetty, tulee ennakkoon hyväksyttää Reilu kauppa ry:ltä (sähköpostiosoitteesta sertifiointimerkki@reilukauppa.fi). Reilun kaupan sertifiointimerkin käytössä tulee noudattaa sen graafista ohjetta (huhtikuu/2012). 

Mikäli olet lisenssinhaltija ja tarvitset graafisen ohjeen ja/tai sertifiointimerkin tuotepakkauksia tai tuotteen markkinointia varten, olethan yhteydessä Reilu kauppa ry:n (sertifiointimerkkireilukauppafi).

Reilun kaupan tuotteiden lisenssinhaltijaksi?

Oletko kiinnostunut liittymään mukaan Reilun kaupan järjestelmään tuotteiden valmistajana, valmistuttajana tai maahantuojana? 

Lähde mukaan Reiluun kauppaan opas kertoo miksi Reiluun kauppaan liittyminen kannattaa ja miten asiat käytännössä toimivat. Lataa esite tästä.

Palveluistamme kerromme täällä.

Annamme sinulle mielellämme lisätietoa järjestelmästä, tuotteista ja viljelijöistä sekä tarvittavia yhteystietoja, jotta pääset uutena Reilun kaupan toimijana helposti toteuttamaan suunnitelmiasi. 

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications