Valikko

Ei kaupalliset toimijat

Sopimustekstin luettuasi täytä lomake. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Kun olet hyväksynyt sopimusehdot, lähetä lomake. Saat valitsemasi logon .jpeg- ja .ai-muodossa sähköpostiisi kymmenen (10) työpäivän kuluessa. 

Sopimusehdot

Reilun kaupan sertifiointimerkki on sertifiointimerkki, jonka luotettavuuden ja itsenäisyyden takaaminen on tärkeää. Siksi Reilu kauppa ry solmii kaikkien Reilun kaupan merkkiä käyttävien tahojen kanssa sopimuksen. Näin yhdistys pystyy seuraamaan, että Reilun kaupan merkkiä käytetään oikein.

1. Reilu kauppa ry antaa tällä sopimuksella organisaatiolle luvan käyttää Reilun kaupan merkkiä materiaalissaan.

2. Tämän sopimuksen tarkoituksena on edistää Reilun kaupan merkin ja Reilun kaupan järjestelmän näkyvyyttä. Tällä sopimuksella allekirjoittanut organisaatio sitoutuu toimimaan sopimuksen tavoitteen mukaisessa hengessä ja noudattaa Reilu kauppa ry:n luomia sääntöjä Reilun kaupan merkin käytöstä.

3. Organisaatio sitoutuu toimimaan tavalla, joka ei vaaranna tai haittaa Reilun kaupan merkkiä, Reilu kauppa ry:tä tai Reilun kaupan kansainvälistä järjestelmää.

4. Organisaatio ei käytä Reilun kaupan merkkiä tavalla joka:

  • yhdistää Reilun kaupan merkin tuotteisiin, joilla ei ole Reilun kaupan sertifiointia.
  • tuo kuluttajalle vaikutelman, että tuotteilla joilla ei ole Reilun kaupan sertifiointia olisi Reilun kaupan sertifiointi.
  • sotkee Reilun kaupan merkin ja jonkin toisen merkin / logon / brändin keskenään.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications