Valikko

Palvelumme

Palvelumme kumppaneillemme


Me Reilun kaupan yhdistyksessä tuemme työtänne tiedottamalla Reilusta kaupasta ja sen vaikutuksista ja pitämällä esillä Reilun kaupan tuotteita.

Tarjoamme myös tietoa järjestelmästä, tuotteista ja muista lisenssinhaltijoille, valmistajille ja maahantuojille sekä jälleenmyyjille tärkeistä asioista, jotta Reilun kaupan järjestelmään kuuluminen ja Reilujen tuotteiden myyminen olisi mahdollisimman helppoa.  Palvelumme tuottavat lisäarvoa kumppaneillemme.

Reilun kaupan tuotteiden kysynnän kasvattaminen


Teemme työtä Reilun kaupan tunnettuuden ja kysynnän lisäämiseksi tiedottamalla eri alojen yrityksille ja kuluttajille Reilun kaupan tuotteiden laajasta valikoimasta ja hyvästä saatavuudesta. Yksittäisten tuotteiden markkinointia emme tee vaan pyrimme tiedottamaan kaikista tuotteista, saatavuus ja kysyntä sekä tarkoituksenmukaisuus huomioiden.

Nostamme markkinoille tulevat uudet Reilun kaupan tuotteet esille kuukausittain verkkosivuillamme Uusimmat tuotteet -osassa. Ilmoitathan meille uusista tuotteistasi sähköpostitse osoitteeseen tuotteet(at)reilukauppa.fi. Kerromme uusista tuotteista myös facebook-sivuillamme.

Kampanjat

Keväällä kampanjoimme kansainvälisellä yhteiskampanjalla Fairtrade Challenge, joka tänä vuona viesti kahvista ja ilmastonmuutoksen vaikutuksista. Kampanjasivut täältä.

Vuosittainen pääkampanjamme on Reilun kaupan viikko, jota vietetään joka vuosi lokakuussa viikolla 43. Reilun kaupan viikko on valtakunnallinen kampanja, joka tuo yhteen kuluttajat, yritykset, kansalaisyhteiskunnan, seurakunnat, kaupat, kahvilat ja ravintolat ja monet muut tahot edistämään Reilua kauppaa. Kampanjasivut.

Näiden lisäksi käynnissä on Reilun kaupan kaupunki-kampanja, jolla pyritään edistämään kaupunkien vastuullisia hankintoja.

Muut tapahtumat

Tuotteesi hyötyy valtakunnallisesta kampanjanäkyvyydestä ja lisäksi koordinoimme myös yhteisiä markkinointimahdollisuuksia Reilun kaupan tuotteille esimerkiksi messuilla ja erilaisissa tapahtumissa lisenssinhaltijoiden toiveiden mukaisesti. 

Tukea viestintään ja markkinointiin

Markkinoinnin ja viestinnän keinoin voit kertoa asiakkaillesi Reilun kaupan tuotevalikoimastasi kiinnostavalla tavalla. Tarjoamme taustatietoa tuotannosta ja tuottajista sekä vinkkejä tarinoiden hyödyntämiseen viestinnässäsi. 

Lisenssinhaltijana käytössäsi on arvostettu ja luotettu merkki, jota kannattaa hyödyntää markkinoinnissa. Jotta kuluttajien luottamus merkkiin säilyy vahvana, on tärkeää että merkkiä käytetään oikein. Opastusta merkin käytöstä tuotepakkauksissa ja mainonnassa saat osoitteesta sertifiointimerkki(at)reilukauppa.fi. Merkin käyttö on aina hyväksytettävä samassa osoitteessa. 

Koulutuspalvelut

Tarjoamme koulutusta Reilun kaupan järjestelmästä, hyödyistä, valvonnasta ja tuotteisiin liittyen esimerkiksi sertifiointimerkin käytöstä. 

Reilun kaupan tuotteiden lisenssinhaltijaksi?

Oletko kiinnostunut liittymään mukaan Reilun kaupan järjestelmään tuotteiden valmistajana, valmistuttajana tai maahantuojana? Annamme sinulle lisätietoa järjestelmästä, tuotteista ja viljelijöistä sekä tarvittavia yhteystietoja, jotta pääset uutena Reilun kaupan toimijana helposti toteuttamaan suunnitelmiasi. Katso Tule mukaan Reiluun kauppaan -opas.  Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! 

Lisätietoa palveluistamme yrityksille saat osoitteesta markkinointi(at)reilukauppa.fi.  

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications