Valikko

Reilut valinnat työpaikoilla

Miksi reiluus työpaikalla on tärkeää?

Suomalaisilla työpaikoilla juodaan päivittäin pannukaupalla kahvia. Sitä nautiskellaan kahvihuoneissa, kokouksissa ja työpisteillä yhteenlaskettuna miljoonia kupillisia päivässä. Ei siis ole samantekevää, missä ja miten kahvipavut on viljelty. 

Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan.

Meille suomalaisille työntekijöiden oikeudet ja oikeudenmukainen korvaus tekemästämme työstä ovat tärkeitä asioita. Valitsemalla Reilun kaupan tuotteita yrityksenne käyttöön, edistätte näiden asioiden toteutumista kehitysmaissa asti.

Vaikuta siis oman työpaikkasi kahvipannun sisältöön ja kokoustarjoiluihin. Tulemalla mukaan kampanjaan saat kampanjalogon käyttöönne, jolla viestiä eettisistä valinnoista sidosryhmillenne. 

Kampanjasivut löytyvät Tule mukaan -osiosta, josta löydät myös listan jo yli 500 yrityksestä, jotka ovat mukana edistämässä reiluutta.

Nopeat vinkit miten mukaan:

  1. Tilaa materiaalia työpaikallesi täältä. Laita esitteet, pöytäständit ja termoskannuihin tarkoitetut tarrat esille kahvihuoneeseen. Samalla pääset neljästi vuodessa ilmestyvän työpaikkojen uutiskirjeen tilaajaksi ja kampanjassa mukanaolon kunniaksi lähetämme myös hienon kangaskassin.
  2. Jos työpaikallasi käytetään jo Reilun kaupan tuotteita, kerro se meille osoitteessa reilukauppa@reilukauppa.fi, niin lisäämme työpaikkasi nimen reilujen työpaikkojen listaan nettisivullemme.
  3. Jos reiluus ei ole vielä tullut työpaikallesi, esittele kampanjamateriaalia työpaikallasi sille henkilölle, joka teillä kahvihuoneen ostoksista on vastuussa. Täältä löytyy tietoa siitä, mistä Reilun kaupan tuotteita löytyy.
  4. Kerro muillekin että olette mukana kampanjassa ja haasta myös muut työpaikat mukaan!

Voit valita Reilun kaupan tuotteita myös kahvi- ja välipala-automaatteihin. 

Automaattitoimijoista lisää tietoa täältä.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications