Valikko

Verkkokaupat

Verkossa ostaminen on tullut jo arkipäiväiseksi suurimmalle osalle kuluttajista. Myös Reilun kaupan tuotteita on saatavilla laaja valikoima suomalaisissa verkkokaupoissa, joissa myydään mm. Reilun kaupan elintarvikkeita, kosmetiikkaa, urheilupalloja ja puuvillatuotteita.

Verkkokauppatoimijat

Mikäli edustat Reilun kaupan tuotteita myyvää verkkokauppaa, ilmoita meille yrityksestäsi osoitteeseen tuotteet[at]reilukauppa.fi. Kerro viestissä verkkokaupan nimi, www-osoite, myytävien Reilun kaupan tuotteiden tuoteryhmät ja yhteyshenkilön nimi sekä yhteystiedot.

Hyödynnä Reilun kaupan tunnettavuus

Kerro asiakkaillesi Reilun kaupan tuotteista. Verkkokaupassa voit nostaa kunkin tuotteen viereen sertifiointimerkin, josta asiakas helposti huomaa tuotteen olevan Reilun kaupan. 85 prosenttia suomalaisista tunnistaa Reilun kaupan merkin (TNS Gallup 2016). Sertifiointimerkin käyttö edellyttää merkinkäyttösopimuksen allekirjoitusta.

Kuluttajat arvostavat myös läpinäkyvyyttä ja tietoa tuotteen alkuperästä. Liitä myös nämä tarinat Reilun kaupan tuotteisiin. Tarvittaessa autamme teitä alkuperän selvityksessä. 

Palvelumme teille

Tarjoamme ilmaista materiaalia käyttöönne. Olemme mm. tehneet erityisesti verkkokaupoille tarkoitetun kiitoskortin, jonka voi liittää niiden tilauksien mukaan, jossa asiakas on tilannut Reilun kaupan tuotteita. Muita materiaaleja mitä voitte hyödyntää ovat mm. erilaiset esitteet, tarrat ja verkkobannerit. 

Tarjoamme myös mielellämme koulutuspalveluitamme. Myyjien ja asiakaspalvelijoiden kouluttaminen on tärkeätä, jotta he osaavat kertoa asiakkaillenne oikein Reilusta kaupasta ja sen tuotteista. 

Edistämme mielellämme myös reilujen tuotteidenne myyntiä. Kertokaa meille tarjouksista tai muista kampanjoista ja laitamme viestiä omissa kanavissamme eteenpäin. Meillä on yli 42 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa ja useita uutiskirjeitä, joissa voimme promota juuri teidän verkkokauppaanne. 

Ilmoitathan meille uusista tuotteistasi sähköpostitse osoitteeseen tuotteet(at)reilukauppa.fi. Kerromme uusista tuotteista mielellämme esimerkiksi Facebook-sivuillamme.

Erityistä lisänäkyvyyttä saatte tulemalla mukaan vuosittaiseen Reilun kaupan viikkoon, viikolla 43.  Reilun kaupan viikolla toteutamme yhdessä Reilun kaupan tuotteita valmistavien ja maahantuovien yritysten kanssa yhteisen mainoskampanjan eri medioissa. Lisäksi teemme mediakontaktointia, Reilun kaupan viljelijä kiertää ympäri Suomea ja aktivoimme kansalaisia sekä järjestöjä tapahtumien järjestämiseen. 

Verkkokauppana voit kertoa asiakkaillesi olevasi mukana pitämällä etusivulla kampanjabanneria sekä asettamalla tuotteita tarjoukseen. Kerromme tarjoustuotteista mielellämme eteenpäin. Suurempaa näkyvyyttä saatte, lähtemällä mukaan mainontaan sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissämme sekä kampanjasivulla. Lisätietoja Reilun kaupan viikosta markkinointi[at]reilukauppa.fi.

Verkkokaupat, joissa myydään Reilun kaupan tuotteita

Olemme koonneet Tuotteet-osion alle sivun, josta löytyy kaikki tiedossamme olevat Reilun kaupan tuotteita myyvät verkkokaupat.

Julkaisujärjestelmä : Mediasignal Communications