Tietosuojaseloste

Jos allekirjoitat vetoomuksen, tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Nimilistan luovutamme paperilla muutamille suomalaisille elintarvike-, tekstiili- ja ravitsemusalan yrityksille. Sähköpostiosoitettasi käytämme vain, jos sallit meiltä sähköpostit tähän kampanjaan liittyen. Siinä tapauksessa saat meiltä kaksi sähköpostiviestiä, joissa kerromme, miten yritykset ovat vastanneet haasteeseen.

Emme julkista nimiä tai sähköpostiosoitteita verkkosivuilla, emmekä luovuta tai myy niitä kolmansille osapuolille. Hävitämme yhteystiedot vuoden 2018 loppuun mennessä.

Jos kirjoitat haasteen avoimeen kenttään terveisiä suomalaisyrityksille, saatamme julkaista terveisesi omissa kanavissamme tai antaa niitä yrityksille, mutta aina ilman kirjoittajan nimeä.

Reilu kauppa ry on sitoutunut verkkosivustonsa käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Reilu kauppa ry:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jos asia herättää kysymyksiä, ota yhteyttä! Tavoitat meidät osoitteesta reilukauppa@reilukauppa.fi

Takaisin